Menu

 Welkom bij Active Movement

Welkom bij Active Movement waarbij actief en gezond bewegen centraal staat. Het bedrijf is gespecialiseerd in personal training, small group training en aquasporten.

Active Movement biedt iedereen de mogelijkheid om individueel of in groepsverband te trainen aan een gezonde en sportieve leefstijl. Wil je bijvoorbeeld: meer gaan bewegen, verantwoord afvallen, revalideren of conditie en kracht trainen, dan bieden wij jou een trainingsprogramma aan onder persoonlijke en professionele begeleiding. 
 

Middels een intakegesprek en diverse sport- en gezondheidstesten wordt een trainingsprogramma en voedingsplan samengesteld die aansluit bij jouw persoonlijke doelen. Op basis van deze informatie ga je samen met de trainer aan de slag. De trainingen kun je volgen in de fitnessruimte, bij jou thuis, op locatie of in het zwembad.

 

Dus ben je op zoek naar een personal trainer in de regio Groningen of wil je graag je conditie en kracht verbeteren in het zwembad Scharlakenhof, dan ben je bij Active Movement aan het juiste adres!